WIN ACTIE

WIN-actie! Wie gun jij het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’… en waarom?

De feestdagen komen er weer aan en daarbij geven we graag iets aan een ander. Warmte, lekker eten of iets tastbaars met meer diepgang, zoals het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’.

Dit boek is geschreven voor (hoog) gevoelige en anders lerende kinderen. En wordt inmiddels gelezen en omarmd door jong en oud en door professionele begeleiders van kinderen toegepast in hun praktijk of klas. Alsook voorlichting & workshops via onze academie!

Wie zou jij dit boek gunnen? En waarom?

Dit kan bijvoorbeeld je zusje, een klasgenoot, een tiener, je leerkracht, een ouder, je kindercoach, de buurvrouw of opa zijn. Het maakt niet uit!

Vertel het ons vóór 12 december 2018 onder onze Facebook post of Linkedin post!*

Heb je zelf geen Linkedin of Facebook? Stuur dan je inzending naar info@halloikbengwen.nl

Meer weten over het boek om te kijken bij wie het past?

Op www.halloikbengwen.nl vind je een artikel over de inhoud van het boek.

Past het boek ook bij jou?

Iedereen die aan deze actie meedoet ontvangt in ieder geval een kortingscode voor de aanschaf van het boek : )

Wil je niet wachten?

Kijk dan eens in onze HSP Webshop voor het boek en originele cadeaus met diepgang voor de feestdagen. Zoals het boek in combinatie met een leuke hanger, in diverse vormen én mét diverse werkingen o.a. voor HSP-ers! Nu tot 1 januari 2019 met € 2,50 combinatiekorting!

Bestel jouw originele kado voor de feestdagen vandaag nog!

*deze Feestdagen win actie loopt tot 12 december 2018, daarna worden de winnaars bekend gemaakt. Per 50 reacties wordt er 1 boek verloot en aan diegene die je hebt opgegeven toegestuurd namens jou : )

Verloting betreft maximaal 3 boeken onder alle reacties. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Welkom! Wij verzamelen gegevens om onze dienstverlening te kunnen aanbieden en verbeteren. Met je bezoek aan onze website stem je in met ons Privacy Beleid en Cookie gebruik