Doe mee!

Hooggevoelig


Persoonlijk of Professioneel

Elkaar helpen door onze eigen kennis en ervaringen te delen en deze weer van anderen te ontvangen, dat is de kern van HSP Samen.

Voel jij het ook als jouw missie om meer Bewustwording over o.a. 'Hoog gevoeligheid & Anders leren' te verspreiden? En hierdoor zelf ook meer kennis te ontvangen?

Dan zijn wij ook op zoek naar jou!

Vanuit ons mooie avontuur dat begin 2017 is gestart, hebben we inmiddels een aantal platforms gerealiseerd waarop het onderwerpen zoals o.a. Hoog gevoeligheid & Anders leren kan groeien en bloeien.

Hoog gevoeligheid zien wij als de basis van vele andere aanvullende ‘gaven’ en ‘talenten’, zoals o.a. het op een andere manier leren, extra voelsprieten hebben etc. Wij zien HSP niet als een ‘product’ dat momenteel ‘hot’ is, maar meer als een ZIJN … met een diepere laag van betekenis... want dit ‘talent’ is er niet voor niets.

Om dit te realiseren zijn we bezig met connecties te maken via onze mooie platforms om deze uitwisseling mogelijk te maken. Zowel voor volwassenen, ouders, kinderen als professionals.

Welke platforms zijn er nu?


hooggevoeligheid

HSP SAMEN

Ons nieuwe integrale platform HSP Samen,  die jou en anderen verder kunnen laten groeien en bloeien op je pad en o.a. op het gebied van Hoog gevoeligheid, Spiritualiteit, Anders leren etc. Kortom waar je mag ZIJN. Dit platform is er dus ook voor jou!

Op HSP Samen vind je o.a. :

  • Blogs van HSP Professionals
  • Events waarvoor je je kunt aanmelden
  • Een HSP Forum, voor volwassenen & tieners en kinderen 

Voor Jong & Oud of Professional... alle geinteresseerden. Er is zelfs een gedeelte waarbij ook Kinderen & Tieners (onder toezicht) kunnen participeren. Vragen stellen, antwoorden ontvangen, elkaar helpen door onze eigen kennis en ervaringen te delen. Dat is onze missie! Doe jij ook mee?

HSP-specialisten van onze academie nemen ook deel en ondersteunen graag bij vragen etc.

  • een HSP webshop (met HSP boeken en stap voor stap meer aanbod zoals online trainingen, cursussen etc.)

Wat is er mooier dan onze kinderen al op jonge leeftijd iets waardevols meegeven, zodat zij niet te veel 'lagen' opbouwen en een pure blik op anderen en op zichzelf kunnen behouden?

Het boek 'Hallo, ik ben Gwen' herinnert kinderen er aan, wie ze in hun pure kern zijn en hoe ze zich zelf kunnen blijven.

Aan dit boek is ook het avontuur van onze academie verbonden, de 'Hallo, ik ben Gwen Academie', die bestaat uit professionele begeleiders van kinderen met als eenduidig doel: meer bewustwording creëren over (hoog) gevoelige en anders lerende kinderen. Eigenlijk over onze huidige generatie kinderen.

Ook wordt het boek door ouders en (professionele) begeleiders van kinderen gelezen, voor zichzelf of om anderen nog beter te kunnen ‘zien’. En dat is maar goed ook, want zij bepalen de randvoorwaarden en ruimte waarbinnen kinderen zichzelf mogen en kunnen zijn.

Veel mensen zetten zich hier al voor in, als Professionele trainer of als Ambassadeur en JIJ KUNT NU OOK MAKKELIJK MEEDOEN!

Hooggevoelig kind

Je kunt nu AMBASSADEUR (in de vorm van affiliatie partner) van het boek en ons avontuur worden door het boek 'slechts' te delen op je website of social media. Je ontvangt een persoonlijke link én een commissie van 15% op het boek en ebook (inclusief btw) als deze in de webshop wordt gekocht!

Een win-win situatie dus!

Ook meedoen?

Kijk dan eens op: https://www.hsp-webshop.nl/affiliate-area/ en meld je ook aan! De voorwaarden vind je hier: https://www.hsp-webshop.nl/affiliate-area/voorwaarden-affiliatie-programma/ Na goedkeuring ontvang je toegang tot je eigen overzicht, reclame banners etc. (via je inlog codes).

DOE OOK MEE & VERSPREID MET ONS DE OLIEVLEKKEN VAN BEWUSTWORDING IN ELKE STAD EN DORP!

Naast het online affiliatie programma is er ook nog een mogelijkheid om het boek 'Hallo, ik ben Gwen' fysiek in je eigen praktijk of organisatie te verkopen. Vraag hiervoor meer informatie aan via: info@halloikbengwen.nl

www.hsp-samen.nl

hooggevoeligheid tips

HSP Academie

Ons mooie avontuur, dat wij in 2017 een mooie basis hebben gegeven,  groeit en bloeit! Het doel van de HSP Academie (Hallo, ik ben Gwen Academie) is om in elke stad en dorp Bewustwording over (hoog) gevoelige en anders lerende kinderen te laten groeien. Zodat zij meer ruimte krijgen om zichzelf te kunnen zijn en keuzes vanuit hun eigen gevoel mogen gaan maken.

Dit doen wij door voorlichting en inspiratie workshops te geven aan scholen, professionele begeleiders van kinderen, ouders en aan kinderen zelf. Inmiddels zijn er  meer dan 15 trainers in het land actief en zijn wij altijd op zoek naar nieuwe trainers die ons in deze missie komen steunen.

Heb jij interesse om zo’n voorlichting of inspiratie workshop bij te wonen of ben jij geïnteresseerd om HSP Professional/trainer te worden? Kijk dan eens op www.halloikbengwenacademie.nl en stuur ons een bericht!

Als trainer mag je daarnaast ook automatisch mee participeren op de HSP Samen en HSP Advieslijn daar jouw kennis en ervaring delen met de leden, alsook trainingen, cursussen, blogs etc. plaatsen. Een mooie win-win situatie dus!

Meer informatie voor HSP Professionals/trainers vind je hier.


hooggevoeligheid

HSP Advieslijn

Daarnaast is er nu de mogelijkheid om vanuit je eigen omgeving een (korte) begeleidingsvraag te stellen of begeleiding te ontvangen van een deel van onze trainers.

Je hoeft daarvoor geen volledige consulten van een uur of langer elders uit te zitten! En je bepaalt je eigen kosten binnen je budget.

Hoe?

Gewoon vanuit je luie stoel of welke plek je ook wilt, door middel van een telefonische advieslijn.

Ook hiervoor geldt, dat deze voor IEDEREEN toegankelijk zal zijn. Ook voor kinderen vanuit hun eigen vertrouwde plek (onder begeleiding en toezicht).

Daarbij geldt ook dezelfde visie:

Hoog gevoeligheid zien wij als de basis van vele andere aanvullende ‘gaven’ en ‘talenten’, zoals o.a. het op een andere manier leren, extra voelsprieten hebben etc. Wij zien HSP niet als een ‘product’ dat momenteel ‘hot’ is, maar meer als een ZIJN … met een diepere laag van betekenis... want dit ‘talent’ is er niet voor niets.

Neem eens een kijkje op www.hsplijn.nl, deze is nu actief!


3 mooie pijlers

Dit zijn dus onze mooie platformen.

Binnen dit aanbod kan iedereen zijn of haar missie gaan vervullen. Ieder op zijn of haar eigen manier. Ook jij bent van harte welkom, dus kies je eigen manier en sluit je aan! Samen gaan we vast heel ver komen

Namens het team van de ‘Hallo, ik ben Gwen academie’,

Barbara Veer

Founder van de Academie & Platforms

Voor algemene vragen of opmerkingen, kan je bovenstaande email adressen gebruiken of een email sturen naar info@hsp-samen.nl


hsp coach

Ben jij HSP Professional en wil jij ook aansluiten bij onze missie en jouw kennis en ervaring delen op o.a. dit HSP platform?

Je bent van harte welkom, want ons doel is om olievlekken van bewustwording te laten groeien, in elke stad en dorp in Nederland. Klik hier voor meer Informatie over de Hallo, ik ben Gwen Academie en meld je ook aan!

Aanmelden en meer informatie over de licentie als trainer van ons avontuur kan je opvragen via info@halloikbengwenacademie.nl 

Meer uitleg over alle platforms vind je hier


Welkom! Wij verzamelen gegevens om onze dienstverlening te kunnen aanbieden en verbeteren. Met je bezoek aan onze website stem je in met ons Privacy Beleid en Cookie gebruik