Home EN

Je bent niet anders, je bent ‘gewoon’ JEZELF
Misschien ietsje anders, dan de wereld gewend was
En dat maakt JOU juist heel mooi
Want jij brengt het nieuwe, een verandering
Je bent meer dan welkom…❤


UNDER CONSTRUCTION

- You are soon be able to visit the English part of the website -

- please come back later! -

 


 

Leuk, dat je deze website bezoekt!

Deze website is bedoeld voor (hoog) gevoelige en alle andere kinderen, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. En ook om extra hulp aan te bieden bij de Special Opdracht, die elk kind in dit leven heeft ontvangen.

Wat deze opdracht precies is, staat in het boek 'Hallo, ik ben Gwen' vermeld. Met daarbij allerlei weetjes, tips en handige informatie om deze zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Je vindt op deze website ook meer informatie voor deze 'Speciale Opdracht'.

Deze website bedoeld voor iedereen, die wil bijdragen aan dit mooie avontuur!

Jong & Oud, want het is niet alleen belangrijk dat kinderen hierover weten, maar ook de omgeving  zelf... De scholen, leerkrachten, ouders en andere begeleiders van kinderen. Want zij beslissen nog heel vaak over de ruimte die kinderen krijgen om zichzelf te mogen zijn en keuzes vanuit het hart te kunnen maken.

Omdat dit zo belangrijk is hebben we hier iets op bedacht, waar alles samen kan komen! Namelijk een handige HSP Advieslijn en een fijne HSP Community.


Welkom! Wij verzamelen gegevens om onze dienstverlening te kunnen aanbieden en verbeteren. Met je bezoek aan onze website stem je in met ons Privacy Beleid en Cookie gebruik