Doe mee in 2018!


Persoonlijk of Professioneel

2018 wordt het jaar van elkaar helpen door onze eigen kennis en ervaringen te delen en deze weer van anderen te ontvangen.

Voel jij het ook als jouw missie om meer Bewustwording over o.a. Hoog gevoeligheid te verspreiden en zelf ook meer kennis hierover te willen ontvangen?

Dan zijn wij ook op zoek naar jou!

Vanuit ons mooie avontuur dat begin 2017 is gestart hebben we inmiddels nog meer platforms gerealiseerd, waarop het onderwerp o.a. Hoog gevoeligheid kan groeien en bloeien.

Hoog gevoeligheid zien wij als de basis van vele andere aanvullende ‘gaven’ en ‘talenten’, zoals o.a. het op een andere manier leren, extra voelsprieten hebben etc. Wij zien HSP niet als een ‘product’ dat momenteel ‘hot’ is, maar meer als een ZIJN … met een diepere laag van betekenis... want dit ‘talent’ is er niet voor niets.

Om dit te realiseren zijn we bezig met het bouwen van mooie platforms om deze uitwisseling mogelijk te maken. Zowel voor volwassenen, ouders, kinderen als professionals.

Welke platforms zijn er nu?


HSP SAMEN

In mei 2018 introduceren wij ons nieuwe integrale platform HSP Samen,  die jou en anderen verder kunnen laten groeien en bloeien op je pad en o.a. op het gebied van Hoog gevoeligheid, Spiritualiteit, Anders leren etc. Kortom waar je mag ZIJN. Dit platform is er dus ook voor jou!

Voor Jong & Oud, voor Man & Vrouw of Professional… voor alle geïnteresseerden.

Er komt zelfs een gedeelte waarbij ook Kinderen & Tieners (onder toezicht) kunnen participeren!

Vragen stellen, antwoorden ontvangen, elkaar helpen door onze eigen kennis en ervaringen te delen. Dat is het thema van 2018! Doe jij ook mee?

Kijk alvast eens op www.hsp-samen.nl voor meer informatie! Eind mei 2018 pas actief!

Onze HSP-specialisten van onze academie nemen ook tzt deel en helpen graag mee bij vragen etc.

HSP Academie

Ons mooie avontuur, dat wij in 2017 een mooie basis hebben gegeven, gaat verder in 2018! Het doel van de HSP Academie (Hallo, ik ben Gwen Academie) is om in elke stad en dorp Bewustwording over (hoog) gevoelige en anders lerende kinderen te laten groeien. Zodat zij meer ruimte krijgen om zichzelf te kunnen zijn en keuzes vanuit hun eigen gevoel mogen gaan maken.

Dit doen wij door voorlichting en inspiratie workshops te geven aan scholen, professionele begeleiders van kinderen, ouders en aan kinderen zelf. Inmiddels zijn er  meer dan 15 trainers in het land actief en zijn wij altijd op zoek naar nieuwe trainers die ons in deze missie komen steunen.

Heb jij interesse om zo’n voorlichting of inspiratie workshop bij te wonen of ben jij geïnteresseerd om HSP Professional/trainer te worden? Kijk dan eens op www.halloikbengwenacademie.nl en stuur ons een bericht!

Als trainer mag je daarnaast ook automatisch mee participeren op de HSP Samen en HSP Advieslijn daar jouw kennis en ervaring delen met de leden, alsook trainingen, cursussen, blogs etc. plaatsen. Een mooie win-win situatie dus!

Meer informatie voor HSP Professionals/trainers vind je hier.


 

HSP Advieslijn

Daarnaast is er nu de mogelijkheid om vanuit je eigen omgeving een (korte) begeleidingsvraag te stellen of begeleiding te ontvangen van een deel van onze trainers.

Je hoeft daarvoor geen volledige consulten elders uit te zitten en is meer betaalbaar voor ieder budget.

Hoe?

Gewoon vanuit je luie stoel of welke plek je ook wilt, door middels van een telefonische advieslijn.

Ook hiervoor geldt, dat deze voor IEDEREEN toegankelijk zal zijn. Ook voor kinderen vanuit hun eigen vertrouwde plek (onder begeleiding en toezicht).

Daarbij geldt ook dezelfde visie:

Hoog gevoeligheid zien wij als de basis van vele andere aanvullende ‘gaven’ en ‘talenten’, zoals o.a. het op een andere manier leren, extra voelsprieten hebben etc. Wij zien HSP niet als een ‘product’ dat momenteel ‘hot’ is, maar meer als een ZIJN … met een diepere laag van betekenis... want dit ‘talent’ is er niet voor niets.

Neem eens een kijkje op www.hsplijn.nl, deze is nu actief!


3 mooie pijlers

Dit zijn dus onze 3 mooie pijlers voor 2018.

Binnen dit aanbod kan iedereen in 2018 zijn of haar missie gaan vervullen. Ieder op zijn of haar eigen manier. Ook jij bent van harte welkom, dus kies je eigen manier en sluit je aan! Samen gaan we vast heel ver komen

Namens het team van de ‘Hallo, ik ben Gwen academie’,

Barbara Veer

Founder van de Academie & Platforms

Voor algemene vragen of opmerkingen, kan je bovenstaande email adressen gebruiken of een email sturen naar info@halloikbengwen.nl