Je bent niet anders, je bent ‘gewoon’ JEZELF
Misschien ietsje anders, dan de wereld gewend was
En dat maakt JOU juist heel mooi
Want jij brengt het nieuwe, een verandering
Je bent meer dan welkom…❤


 

Leuk, dat je deze website bezoekt!

Deze website is bedoeld voor (hoog) gevoelige en alle andere kinderen, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. En ook om extra hulp aan te bieden bij de Special Opdracht, die elk kind in dit leven heeft ontvangen.

Wat deze opdracht precies is, staat in het boek 'Hallo, ik ben Gwen' vermeld. Met daarbij allerlei weetjes, tips en handige informatie om deze zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Je vindt op deze website ook meer informatie voor deze 'Speciale Opdracht'.

Deze website bedoeld voor iedereen, die wil bijdragen aan dit mooie avontuur!

Jong & Oud, want het is niet alleen belangrijk dat kinderen hierover weten, maar ook de omgeving  zelf... De scholen, leerkrachten, ouders en andere begeleiders van kinderen. Want zij beslissen nog heel vaak over de ruimte die kinderen krijgen om zichzelf te mogen zijn en keuzes vanuit het hart te kunnen maken.

Omdat dit zo belangrijk is hebben we hier iets op bedacht, waar alles samen kan komen! Namelijk een handige HSP Advieslijn en een fijne HSP Community.


DOE MEE IN 2018!

Er zijn nog zoveel andere manieren om mee te doen aan dit mooie avontuur!

Klik hier om onze pagina 'Doe mee in 2018' te bekijken

 

Ook het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’ verkopen?

Een aantal Kindercoachpraktijken en andere gelijkgestemden verkopen het boek 'Hallo, ik ben Gwen' vanuit hun eigen praktijk en in hun eigen omgeving! Via allerlei praktijken dus, waar mensen met dezelfde visie werkzaam zijn en vanuit hun hart aan deze bewustwording voor (hoog gevoelig) kinderen werken. 

Het zelf verkopen van het  boek 'Hallo, ik ben Gwen' is dus ook een hele mooie manier om op allerlei punten in Nederland een olievlek van bewustwording voor ouders en kinderen te laten beginnen. Wat zou het mooi zijn, als deze olievlekken in elke stad en dorp kunnen gaan ontstaan.

Wil jij ook Verkoper van het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’ worden? En iets bijverdienen? Kijk dan eens hier voor onze verkooppunten tot nu toe en/of stuur ons een  berichtje voor het aanvragen van meer informatie!


 

De ‘Hallo, ik ben Gwen’ Academie

Met een aantal professionele begeleiders van kinderen kwamen we op het idee, om de visie en de onderwerpen uit het boek te gaan doorvertalen naar workshops voor verschillende doelgroepen. Namelijk voor scholen, leerkrachten, professionals, ouders en verzorgers.

Want zij zijn de belangrijkste 'toegangspoorten' tot de kinderen zelf. En zij kunnen de randvoorwaarden scheppen, waarbinnen kinderen zichzelf kunnen en mogen blijven en keuzes van het hart kunnen gaan maken.

Inmiddels is de 'Hallo, ik ben Gwen' Academie' al enorm gegroeid met circa 40 trainers in het hele land!

Weet jij nog iemand? Of wil jijzelf misschien wel aansluiten?

Als jij nog iemand weet, die ook graag workshops kan en wil geven aan deze doelgroepen. Die werkt vanuit het hart. En de visie en onderwerpen uit het boek ook zou kunnen uitdragen, Misschien wel jijzelf? laat het ons weten! 

Of werk jij op een school, ben jij (of ken jij) een leerkracht of werk jij op een andere manier met kinderen? En wil jij ook graag deze workshops binnen jullie organisatie introduceren? Mail ons!

Want dit is de volgende manier waarop wij straks in heel Nederland, in elke stad en dorp, een olievlek van bewustwording kunnen laten groeien!

Meer informatie vind je op de website van de 'Hallo, ik ben Gwen' Academie'. En wij zijn te bereiken via: info@halloikbengwenacademie.nl


 

Wil je op de hoogte blijven van ons mooie avontuur?

Vul hieronder dan je emailadres in: