Writer


 

De schrijfster van het boek "Hallo, ik ben Gwen" is Barbara Veer.

Vanuit haar achtergrond als Professional Coach en Ervaringsdeskundige op het gebied van Hooggevoeligheid heeft zij het boek 'Hallo, ik ben Gwen' geschreven. Een boek vóór in plaats van over (hoog) gevoelige kinderen en alle andere kinderen, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Haar missie is om met dit boek een nieuw avontuur te laten groeien, waarbij kinderen krachtiger kunnen worden, van binnenuit. Wat maakt, dat ze ze dichterbij zichzelf kunnen blijven en met meer vertrouwen in het leven kunnen gaan staan. Om vervolgens in dit vertrouwen, eigen keuzes te kunnen gaan maken.

Als steeds meer kinderen bewust worden van zichzelf en hun intuïtie en hierop meer durven gaan vertrouwen en handelen, dan zou deze ontwikkeling zich als olievlekken kunnen gaan verspreiden! Want kinderen die zichzelf durven te zijn, worden ook een voorbeeld voor anderen... voor andere kinderen, maar ook voor volwassenen : )

 


 

Dat het boek 'Hallo, ik ben Gwen' inmiddels door jong en oud omarmd en gelezen wordt, is een hele mooie andere ontwikkeling gebleken. Juist ook door ouders, professionals en andere begeleiders van kinderen.  Dit heeft mede te maken met de essentie van het boek, namelijk, het 'innerlijke kind' en 'thuiskomen bij jezelf'. 

Ouders en professionele begeleiders van kinderen zijn de belangrijkste 'toegangspoorten' tót de kinderen. Zij bepalen hoeveel ruimte een kind krijgt, om zichzelf te mogen zijn en keuzes vanuit het hart kunnen gaan maken. Met elkaar kunnen we nieuwe randvoorwaarden gaan scheppen, waarbinnen kinderen de ruimte krijgen om zichzelf op een natuurlijke  manier kunnen ontwikkelen.


 

Barbara is eventueel toegankelijk voor persoonlijk advies en begeleiding bij HSP-, Authenticiteit- en Bewustwordingsvraagstukken.

Zij begeleid intuïtief de innerlijke kinderen van alle doelgroepen en in alle leeftijden. Ook kan zij jou helpen met haar 'intuïtie' en 'anders denken'. Zowel in privé als in zakelijke situaties.

Barbara is heel makkelijk te bereiken via de HSP Advieslijn: www.hsplijn.nl.

Je bepaalt hierbij zelf het moment en de duur van het gesprek, lekker vanaf je eigen plek! Ook voor tieners & kinderen (onder begeleiding en met toestemming).

Kijk of Barbara online is en/of stuur anders een bericht naar info@hsplijn.nl om een afspraak  met haar te maken (vermeld hierbij haar naam).

 


 

Met dit boek en deze missie als mooie basis, is op initiatief van diverse professionals, die al jarenlang  met kinderen werken, de 'Hallo, ik ben Gwen Academie' voort gekomen. Een mooi onderdeel van dit avontuur, met als specifiek doel:

Meer bewustwording creëren ten behoeve van (hoog) gevoelige kinderen in Nederland, op scholen, voor leerkrachten, ouders en andere begeleiders van kinderen en hierbij gelijktijdig (professionele) begeleiders van kinderen te versterken in hun 'rol'. 

Maak met ons deze reis, om nieuwe en meer passende randvoorwaarden neer te gaan zetten, waarbinnen kinderen daadwerkelijk kunnen groeien in vertrouwen en hun talenten beter voor het voetlicht kunnen gaan brengen. 


 

Het avontuur kan alleen groeien met behulp van andere mensen. In welke vorm dan ook.

Elke bijdrage en ieder idee is van harte welkom!

Mocht jij zelf ook willen bijdragen, omdat dit avontuur ook bij jouw persoonlijke missie past, stuur ons dan een bericht via: info@halloikbengwen.nl


Meer informatie over Barbara als Coach vind je op de website: www.coachingbybarbara.nl

Welkom! Wij verzamelen gegevens om onze dienstverlening te kunnen aanbieden en verbeteren. Met je bezoek aan onze website stem je in met ons Privacy Beleid en Cookie gebruik