Hallo, ik ben Gwen®

Een hoog gevoelig kind

schrijfster

De schrijfster van het boek "Hallo, ik ben Gwen®" is Barbara Veer. Vanuit haar achtergrond als Professional Coach en Ervaringsdeskundige op het gebied van o.a. Hoog gevoeligheid en Anders leren, heeft zij het boek 'Hallo, ik ben Gwen' geschreven. Een boek vóór in plaats van over (hoog) gevoelige jongeren en alle andere jongeren, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Het boek is inmiddels omarmd en gelezen door Jong & Oud & Professionele begeleiders van jongeren passen haar visie en onderwerpen toe in de praktijk.

Haar missie is om meer bewustwording te creëren over hoog gevoeligheid & anders leren, waardoor de randvoorwaarden voor jongeren verbeteren, waarbinnen zij zichzelf mogen en kunnen zijn en eigen keuzes kunnen gaan maken. Op deze manier krijgen zij meer ruimte om ook een nieuwe samenleving te gaan neer zetten, die past bij hun eigen visie, talenten en gaven.

Daarnaast is het boek ook bestemd voor (alle) innerlijke kinderen, want iedereen heeft een innerlijk kind, Jong & Oud. Veel mensen hebben de visie en handvatten uit het boek 'Hallo, ik ben Gwen' gemist in hun eigen jeugd. Nu kunnen ze met behulp van dit boek weer terugkeren naar hun innerlijke kern. Met name HSP-ers hebben een sterk intuïtief vermogen en als zij hiervoor openstaan, dan kunnen zij deze (gaan) gebruiken als een persoonlijke tomtom.  De kern van de HSP her- en erkenning in onze samenleving momenteel, is om jezelf en anderen beter te gaan zien. In hetgeen jijzelf en anderen nodig hebben om (samen) een fijn leven te kunnen leiden en te kunnen functioneren in onze samenleving.  Durf vaker voor jezelf te kiezen, dan zien anderen jou ook beter én kan je vervolgens ook de ander beter gaan zien! Dat is de boodschap uit het boek 'Hallo, ik ben Gwen'.

Deze boodschap is nu ook verder uitgewerkt in de verdieping op het boek 'RE-CONNECT'. Barbara biedt als coach en schrijfster ook persoonlijke coaching aan bij dit proces, zie hiervoor www.coachingbybarbara.nl. Je bent welkom!

Activiteiten

Mijn activiteiten zijn in 3 pilaren onder te verdelen en hebben allen raakvlakken met elkaar:

Auteur van het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’ www.halloikbengwen.nl
Founder van HSP-Coach
www.hsp-coach.nl
Coaching voor Jong & Oud en Professionals
www.coachingbybarbara.nl

Andere activiteiten

HSP Congres 2018 - Workshop verzorgen 'HSP in de klas, het mag er zijn'

foto-website-2.jpg

In 2019 bij Petrus, Peter de Harder op bezoek, samen met Gwen : )

Peter de Harder 'Petrus'

Coaching by barbara

Barbara heeft een eigen coachpraktijk voor o.a. Thuiszitters en Jongeren als aanvulling op het boek 'Hallo, ik ben Gwen' alsook voor Volwassenen en Professionals op weg naar meer Authenticiteit en Bewustwording.

Welkom! Wij verzamelen gegevens om onze dienstverlening te kunnen aanbieden en verbeteren. Met je bezoek aan onze website stem je in met ons Privacy Beleid en Cookie gebruik