Hallo, ik ben Gwen®

Een hoog gevoelig kind

Je bent niet anders, je bent ‘gewoon’ JEZELF
Misschien ietsje anders, dan de wereld gewend was
En dat maakt JOU juist heel mooi
Want jij brengt het nieuwe, een verandering
Je bent meer dan welkom…❤

Het boek 'Hallo, ik ben Gwen®'

Dit boek gaat over wat ik weet en geleerd heb, als hoog gevoelig kind, wonend in een wereld die daar nog niet altijd klaar voor is. 
 
Hoog gevoelig betekent in het kort, dat ik heel gevoelig ben als ik samen met andere mensen ben. Hoog gevoelig betekent ook, dat ik gevoelig ben voor dingen die om mij heen gebeuren. De omgeving vindt het vaak lastig om dit te begrijpen en daardoor word ik niet altijd goed begrepen. Is dit voor jou ook herkenbaar?
 
Dit boek is gemaakt voor hoog gevoelige kinderen en voor alle andere kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.
 
Het doel van dit boek is om jou eraan te herinneren, dat je goed bent zoals je al bent. En jou te helpen om zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven. Bij wie je bent en wat je voelt. En om vaker voor jezelf te kiezen.
 
Om jou hierbij te helpen, wil ik je in dit boek ook aan iemand voorstellen. Aan iemand die jijzelf al heel goed kent! Dat is leuk, toch?
 
Daarnaast vertel ik je over allerlei handige weetjes en oefeningen die je kunt gebruiken. Sommige daarvan zijn best mysterieus. Daarmee bedoel ik, dat je hierover misschien nog niet zo vaak gehoord of gelezen hebt. Maar misschien wel al iets van binnen over weet.
 
En dan is er nog een geheim, waarover je kunt lezen. Dit geheim gaat over een speciale opdracht, die je hebt gekregen toen je hier op aarde kwam. Je hebt deze opdracht niet zomaar ontvangen. Want deze opdracht is heel bijzonder, net als jij…
 
Ik wens je veel leesplezier!
 
Liefs,

Gwen

RE-CONNECT ~ de verdieping

Deze verdieping op het boek ‘Hallo, ik ben Gwen” wordt in de video podcast met Peter de Harder ‘Petrus’ toegelicht en is bedoeld om jou weer in contact te brengen met jouw innerlijke deel, waar ook in het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’ over geschreven staat. Deze verdieping heet RE-CONNECT.


“Als je hoog gevoelig bent, is dit de sleutel van ‘last’ naar ‘gave’.”

Kijk voor meer informatie op www.coachingbybarbara.nl en bestel ook deze verdieping via www.hsp-webshop.nl

Welkom! Wij verzamelen gegevens om onze dienstverlening te kunnen aanbieden en verbeteren. Met je bezoek aan onze website stem je in met ons Privacy Beleid en Cookie gebruik