De Beschermengel

Dan is er nog een derde tip. Dit is geen oefening maar een mooi hangertje. Voor aan een kettinkje.

Deze is speciaal voor kinderen gemaakt. Dit hangertje heet “de beschermengel”. En wat dit doet, is je beschermen tegen invloeden van buitenaf en energieën van andere mensen. En helpt je nog eens extra om bijvoorbeeld je zonnevlechtchakra af te sluiten. Daarnaast heeft het nog vele andere mooie werkingen.

In het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’ staat beschreven, dat ‘de beschermengel’, een hangertje ook wel ‘kleine Guardian’ genoemd, een dagelijkse metgezel van mij is.

Het geeft mij een dagelijkse, voelbare, bescherming tegen invloeden van buitenaf en energieën van andere mensen. Deze bescherming is juist ook voor hoog gevoelige kinderen bijzonder handig!

Want hoog gevoelige kinderen voelen al zoveel van binnen en daarnaast ook nog eens van anderen.

Daarnaast voel ik, dat het hangertje mij extra kracht geeft bij spannende gebeurtenissen en als ik mijn gevoel naar buiten toe wil uitspreken.

Het hangertje is een mooie aanvulling op het boek. Waar je van binnen al mee aan de slag gaat, wordt nog eens extra beschermd van buiten!

Ik had nog een mooi zilveren kettinkje en samen draag ik ze elke dag.

Een 'Beschermengel' voor de hele dag dus!

Wil je dit hangertje ook gaan gebruiken?

Kijk dan eens in onze webshop

Je kunt nu ook het boek en het hangertje samen kopen, dat is dan goedkoper! Klik hier voor meer informatie

Welkom! Wij verzamelen gegevens om onze dienstverlening te kunnen aanbieden en verbeteren. Met je bezoek aan onze website stem je in met ons Privacy Beleid en Cookie gebruik