Hulp van een coach of therapeut

Als je toch nog een extra steuntje in je rug kunt gebruiken, dan kan je er eventueel voor kiezen om naar een therapeut of coach te gaan.

Zorg er dan wel voor, dat je goed aanvoelt of deze therapeut of coach wel de juiste persoon voor jou is. Als je bijvoorbeeld met iemand praat, mag je altijd je eigen gevoel volgen. Een ander hoeft het niet altijd beter te weten dan jijzelf. Ook al is een ander bijvoorbeeld al volwassen.

Als iemand jou iets vertelt, wat niet goed voelt, dan mag je dat gewoon zeggen. En eventueel het gesprek stoppen.

Het is ook handig om een therapeut of een coach te vinden, die zelf ook hoog gevoelig is. Dus zelf ook ervaring hiermee heeft.

Het boek "hallo, ik ben Gwen" is geschreven door Barbara Veer. En zij is de moeder van Gwen, waarover het boek gaat en zelf ook hoog gevoelig.

Als de informatie in het boek bij je past en dit goed voor jou aanvoelt, kan je zelf ook coaching van Barbara krijgen.

Ook kan zij je ouders persoonlijk begeleiden. Of jullie als gezin. Je kunt meer informatie hierover aanvragen via info@halloikbengwen.nl of kijken op www.coachingbybarbara.nl

Barbara is ook makkelijk te bereiken via onze HSP Coach & Advieslijn, www.hsplijn.nl

Kijk of ze online is en stuur anders een bericht naar info@hspcoach-lijn.nl om een afspraak te maken met Barbara (vermeld hierbij haar naam)