Recensies


Dat het boek inmiddels aan jong en oud, alsook aan professionals en andere begeleiders aangeraden wordt, blijkt wel uit de mooie recensies o.a. via:

Onze eigen website, zie de Reacties & Recensies hieronder:


 

Anniek Oosting via haar facebook pagina Lichtflits

Vanmorgen ontving ik het boek Hallo ik ben Gwen. 
En ik heb het in 1 ruk uitgelezen.

Ik ben al een tijdje op zoek naar een boek voor kinderen over hooggevoeligheid.

En dit is absoluut een goed boek, omdat het informatief is, 
omdat er duidelijke voorbeelden in staan, omdat het tips geeft en helderheid biedt
en omdat het is geschreven voor kinderen.

Geen grote lappen tekst (veel gevoelige kinderen haken al af bij het zien van zoveel letters )
Speels geschreven en duidelijk.

Ik wil het boek ook zeker aanraden voor volwassenen. 
We zijn allemaal kind geweest en ons innerlijke kind is nog gewoon in ons aanwezig.
Het wordt zelfs benoemd in het boek.

Mocht je een kind hebben waarvan je het vermoeden hebt dat het hoog gevoelig is,
schaf dit boek dan voor je kind en voor jezelf aan.

Mocht je voor de klas staan en de behoefte voelen om dat gevoelige drukke of teruggetrokken
kind beter willen te begrijpen, lees dan dit boek.
Het is overzichtelijk, makkelijk te lezen en na het lezen kun je het in je klas neerleggen.

Ook zeker voor opa's en oma's, voor trainers en coaches.

Anniek Oosting ~ Lichtflits: https://www.facebook.com/Lichtflits/

 

 


 

Regine, directeur van IBBO school Dolomiet in Nijmegen

Boek voor hooggevoelige kinderen

Gwen is elf jaar en vertelt in haar boek ‘Ik ben Gwen’ wat het betekent om hooggevoelig te zijn. We kregen als school het boek toegezonden en schrijven met liefde en plezier over dit verhelderende boek. Even kort uitgelegd: hooggevoelig zijn betekent dat je overprikkeld kunt reageren op trillingen, geluiden, geuren en emoties om je heen.  Gwen legt stap voor stap uit wat er dan gebeurd en wat voor prikkels er zijn. Zo ontstaat er meer begrip voor hooggevoeligheid. Ze laat zien dat je je gedrag, emoties of gedachten niet bent, maar dat ze je een aanwijzing geven in welke mate je (gedachte) dicht bij jezelf, als bron van liefde, staat. Ze vertelt over haar ‘kleine ik’ of innerlijk kind en dat je er beste vrienden mee kunt worden.

Gwen heeft extra ‘voelsprieten’ en ze legt uit welke extra voelsprieten er bestaan. Verder gaat ze in op angsten die kunnen ontstaan door onbegrip, over het onderscheid maken tussen denken en voelen, en over rollen spelen en projecteren op anderen. Allemaal stuk voor stuk hele belangrijke onderwerpen die essentieel zijn in deze tijd van overgang naar een nieuwe wereld. Ze weet de juiste onderwerpen aan te stippen en de kern te pakken.

Aan het einde van het boek vertelt Gwen over haar ervaringen thuis en op school en welke keuzes zijn daardoor heeft gemaakt. Gwen geeft ook praktische oefeningen die iedereen kan doen op elke plek. Dat is heel handig en het laatste hoofdstuk is er zelfs helemaal aan gewijd. Tot slot en misschien wel het allerleukste is dat achternin het boek een geheim wordt onthuld; namelijk het hogere doel waarom je hooggevoelig bent. Dat geheim mag je zelf lezen in dit leuke en complete uitleg-boek voor hooggevoelige mensen, jong en oud.

P.S. Je kunt ideëen lezen en inbrengen op Gwen’s website: www.halloikbengwen.nl

Boek voor hooggevoelige kinderen

http://www.weernaarsoul.nl/


 

Lichtwerkers Nederland

Lieve Barbara,

Ik was blij verrast dat het boekje zo snel op de mat lag! Heb het boek in 1 keer uitgelezen; WAANZINNIG !!!!

Zoveel waardevolle informatie en tips, eenvoudig beschreven, dat het voor iedereen makkelijk te lezen is. De liefdevolle energie die ik met mijn ' voelsprieten' op pik als ik me in de woorden verdiep, raakt in mijn hart.

JA, dit is een geweldige spirituele EHBO-kit, voor hooggevoelige / hoogsensitieve kinderen, maar ook voor de hooggevoelige / hoogsensitieve grote kinderen. Wij 'volwassenen' dus.

Door de voorbeelden die worden gegeven over een bepaald onderwerp en door de uitleg die daarop van toepassing is, voel ik me eigenlijk ' heel normaal.... '. 

Wat ik ook zo fantastisch vind is dat er gewoon zo maar even woorden in voorkomen als, chakra's  ,  energetisch of derde oog. ' Het is eigenlijk heel normaal.... '

Ik las dit boek met het innerlijk kind aan m'n hand. Door dat je 'gemakkelijk' door de tekst kan gaan merkte ik dat mijn '  Kleine ik ' zich blij en gezien voelde. Dit merkte ik aan het gevoel wat het boek me gaf terwijl ik de woorden  las.

' Ik ben eigenlijk heel normaal.... '

Het is fijn om erachter te komen dat er eigenlijk hele simpele oefeningen zijn om je hooggevoeligheid om te transformeren naar jouw grootste kracht, en daarmee je voordeel te kunnen doen, voor je Zelf en daarmee automatisch voor de wereld om jouw heen.

Want hooggevoelig ben je niet zomaar....

.... wat ons meteen brengt bij de ' Speciale Missie '  ,

Weet jij al wat jouw Speciale Missie is?
Daar zal je achter komen als je in de hart durft te kijken en deze durft te volgen.

Lichtwerkers Nederland 

Lichtwerkers Nederland en Engelstalige websites:
Lichtwerkers Nederland
Lightraisers
The Christ Consciousness
The Collective Consciousness
Engel Universiteit


 

Petra Roelofs – Schooldirecteur IBBO Eklogiet Dordrecht

Hallo Barbara,

Ik heb met plezier jouw boek gelezen en kan er het volgende over zeggen:

het boekje Hallo ik ben Gwen, beschrijft op een eenvoudige manier, vanuit eigen ervaring hoe het is om hooggevoelig te zijn en geeft handige tips hoe je daar mee om kan gaan en het geen belemmering voor je hoeft te worden. Het leukste vind ik hoe uitgelegd wordt, dat je met een goede reden het talent van hooggevoeligheid hebt gekregen en dat daarmee een missie voor je is weggelegd. Dit sluit heel goed aan bij het gedachte goed van de IBBO scholen, waar we vanuit hart en ziel werken en kinderen van nu helpen om hun volledige potentieel tot uitdrukking te laten komen in een veilige, liefdevolle, open en respectvolle omgeving. 

Petra Roelofs, oprichtster van de IBBO Eklogiet school in Dordrecht

eklogiet@ibbo.eu


 

Recensie door Sarah Morton, auteur van o.a. Wat je niet verteld is en Afwijkend en toch zo gewoon

Recensie: Hallo, ik ben Gwen

 Dit boek kreeg ik aangeboden voor een recensie. Het is gericht aan hooggevoelige kinderen, als steuntje in de rug zodat ze hun innerlijke stem kunnen volgen in deze materialistische wereld. Het is geschreven voor kinderen, in plaats van over hen.

Hoog gevoelige mensen zullen er veel in herkennen.

Er wordt uitgelegd dat je gedrag niet is wat je bent. Gedrag is een reactie op prikkels en omstandigheden. Dat kunnen geluiden zijn, maar ook emoties of het gedrag van andere mensen. Het trieste is, is dat de omgeving vaak wel denkt dat je gedrag is wie je bent. Of je krijgt de schuld van iets, omdat je vanuit overprikkeling boos wordt. Of het kan gebeuren dat je je juist afsluit. De omgeving kan dan allerlei oordelen op je 'plakken'. In het boek wordt mooi uitgelegd wat projectie betekent.

Ook staan er tips is het boek hoe je de aanleiding dat je je niet meer prettig voelt, kunt herkennen, zodat je er niet meer zo heftig op hoeft te reageren.

Het boek legt uit wat het kleine 'ik' betekent, het innerlijk kind. Je innerlijke stem, hoe kom je daar in contact mee? Hoe leer je van jezelf te houden? Als je van jezelf houdt en je vertrouwen hebt in jezelf, dan ben je ook minder gevoelig voor prikkels van buitenaf.

Dit boekt moedigt kinderen vooral aan om op zichzelf te vertrouwen. Ook zullen ze zich misschien minder eenzaam voelen, omdat ze veel herkennen in het boek en beseffen dat heel veel kinderen gevoeliger zijn dan gemiddeld.

Dit boek is zeker waardevol om aan kinderen en jongeren (en aan hun opvoeders) mee te geven.

Hallo, ik ben Gwen

ISBN/EAN: 978-90-825393-0-1

www.

halloikbengwen.nl 

Website Sarah: https://kind-zijn.org/


 

Hein van Elteren, auteur van o.a. Kleuren in de lucht

HALLO, IK BEN GWEN

Een heerlijk boek voor alle iets oudere hoog gevoelige kinderen van deze tijd. In de vorm van een verhaal, verteld door de 11-jarige Gwen (dochter van de schrijfster), krijg je uitleg over onderwerpen die jou waarschijnlijk aanspreken, juist omdat je zo gevoelig bent. 
Bijvoorbeeld:
    
     # het omgaan met (een teveel aan) prikkels
     # je 'extra voelspriet'
     # het verschil tussen denken en voelen

Je leert je 'kleine ik' ontdekken en in je voordeel gebruiken. Spelenderwijs word je weerbaarder; je kunt je beter handhaven in je thuissituatie en ook in de buitenwereld, naarmate je je hooggevoeligheid beter snapt. Ook ga je steeds meer zien en begrijpen hoe jij op anderen reageert en omgekeerd, op wat voor valkuilen je zoal kunt stuiten en wat je daar zelf aan kunt doen.

Tot slot van het verhaal ontdek je een bijzonder geheim, dat jij mag delen met alle andere hoog gevoelige mensen. Samen sta je immers sterk; als je je verbonden voelt met anderen zoals jij, kun je veel makkelijker voor je eigen waarheid staan, op je eigen benen. Dan wordt het steeds leuker hoog gevoelig te zijn, want dat heeft meer voordelen dan je misschien nu beseft. Dit boek kan je zeker helpen die voordelen te ontdekken. 

Hallo, ik ben Gwen is verfrissend toegankelijk, juist ook als je nog niet veel weet over deze onderwerpen. Daarom ook heel geschikt voor je ouders en andere begeleiders, die zelf niet hoog gevoelig hoeven te zijn. Een vlot verhaal, meeslepend geschreven, met als extra's een aantal praktische tips en oefeningen plus een uitnodigende website, waar je als lezer zelf een bijdrage aan kunt leveren. Ook aan een mogelijk vervolgboek trouwens. Al met al een welkome aanvulling op de bestaande (jeugd)boeken over hoog gevoeligheid.

Hein van Elteren, auteur van o.a. Kleuren in de lucht
www.bo-en-de-babes.nl/reeds-verschenen


 

kindercoach Sjoukje van der Veen

http://www.getbacktohappy.nl/boekentip-hallo-gwen

Boekentip: Hallo, ik ben Gwen

Dat is stom! Dat is voor kleine kinderen!

Dit is de reactie van kinderen die samen met mij op zoek gaan naar een manier om met hun uitdagingen om te gaan. Ouders willen graag weten hoe ze met hun kind kunnen praten over hooggevoeligheid. Ik adviseer daarbij ook altijd boeken. Maar voor de oudere kinderen was er nog niet echt een boek, een boek dat niet te kinderachtig was. Zodra ik de boeken van Langmuts open sla trekken ze al een gek gezicht. Echt niet, dat is niet voor mij! En dat begrijp ik helemaal. Ik heb nu een boek gevonden dat beter aansluit bij de wat oudere kinderen.

Ik ben Gwen

In “Hallo, ik ben Gwen”, geschreven door Barbara Veer, neemt Gwen je mee naar haar wereld. Zij verteld je kind hoe het is om hooggevoelig te zijn in een wereld die daar nog niet altijd klaar voor is. Gwen verteld wat hooggevoeligheid inhoud, dat we voelsprieten hebben. Met deze voelsprieten ervaren we de prikkels om ons heen. Wanneer je hooggevoelig bent komen deze prikkels soms hard aan en we hebben meer tijd nodig om deze te verwerken. Gwen verteld ook dat we een extra voelspriet hebben. Met deze extra voelspriet kun je gewoon dingen weten. Je voelt mensen goed aan en kan ook emoties van andere mensen overnemen.

Dit laatste is ontzettend raak. Je kind kan zich ineens niet lekker voelen? Ineens verdrietig zijn. Omdat je hooggevoelig kind deze extra voelspriet heeft hoeft dit niet zijn of haar eigen gevoel te zijn. Het is voor je kind fijn om te weten waar dit door komt. Dat je kind zichzelf de vraag kan stellen: Is dit gevoel nu van mij of van het vriendje naast me?

Speciale opdracht

Naast deze beschrijving van hooggevoeligheid en voorbeelden waarvan je last kan hebben als hooggevoelige gaat dit boek net ietsje verder. Veilig voelen in jezelf, waar en met wie je ook bent. Zonder angsten of onzekerheid. Dit willen we allemaal voor ons kind. Sinds een tijdje weet Gwen dat er een “Kleine ik” in haar zit. Ook wel “innerlijk kind” genoemd.

Dat zoveel mensen hooggevoelig zijn is geen toeval. We hebben een speciale opdracht. En wat hebben we daarvoor nodig? Gwen verteld dit zo mooi: “Jezelf, en te blijven wie je bent, en van jezelf te houden, en voor jezelf te kiezen”. Dat is alles.

Wat vind ik ervan?

“Hallo, ik ben Gwen” is een duidelijk geschreven boek. Staan jullie open voor de benadering van het boek, met termen zoals innerlijk kind en speciale opdracht? Dan is het zeker een aanrader. Persoonlijk vind ik dit juist een verrijking. Daarnaast zijn er een aantal oefeningen in het boek opgenomen. Het zijn gemakkelijke oefeningen met een enorm effect! Ik vind het een echte mustread.

Het is duidelijk dat hooggevoeligheid een cadeau is. Dat je kind blij mag zijn met wie hij of zij is. Ze zijn goed zoals ze zijn. En dat laat dit boek je kind zeker weten.

Liefs Sjoukje

http://www.happyhooggevoeligekids.nl


 

Anne Fermont ~ Eigenaresse van Praktijk PINK

Over hoog gevoeligheid zijn nog niet heel veel (goede) kinderboekjes te vinden. Zelf ben ik fan van “Hoog sensitiviteit de survivalgids” en “Help ik voel zoveel.” Toch miste er altijd voor mijn gevoel nog iets.

Hallo, ik ben Gwen is heel fijn boekje op kinderniveau geschreven, maar zeer zeker ook geschikt voor jongeren (waar ik dan weer heel blij van wordt want voor hen is er zo weinig om te lezen over hoog gevoeligheid).

Wat me erg aanspreekt in het boekje zijn de onderwerpen die aan bod komen. Zo wordt er uiteraard gesproken over overprikkeling maar ook over “Mijn kleine ik.” Dit hoofdstuk gaat over “het innerlijke kind”. Iets waar ik op mijn opleiding veel mee bezig ben en veel over leer. In dit hoofdstuk wordt onder andere gesproken over de ziel en over zelf liefde.

Ook is er het hoofdstuk “Mijn echte ik’, waarin perfect wordt uitgelegd wat projectie is en dat wanneer iemand iets over of tegen jou zegt, het vaak over diegene zelf gaat. Zo waardevol!

In het boekje wordt gesproken over “het geheim”, daarmee wordt bedoeld de missie die jij hier als hoog gevoelig kind hebt. Een missie om de wereld een stukje mooier te maken. Wauw!

Tot slot staan er prachtige oefeningen achterin in het boek om met je kind te aarden. 

Anne Fermont 

Eigenaresse van Praktijk PINK
Coaching voor kinderen, jongeren, (bonus) ouders & professionals
Middelburg 
www.praktijkpink.nl


 

Linda Peelen ~Praktijk Sterrekind

Hoi Barbara, Ik zou je nog even een reactie geven op je prachtige boek! Bij deze:

Hallo, ik ben Gwen is een mooi geschreven boekje waarin je onder andere kan lezen wat hooggevoelig is en dat het echt een geschenk is! 

Aan de hand van verschillende voorbeelden leer je hoe je met je gevoeligheid om kan gaan. 

Ik vind het een prachtig boekje waarin duidelijk naar voren komt dat we in een nieuwe tijd leven waarin we allen meer vanuit onze intuïtie gaan leven. 

Dit boek kan voor veel ouders die openstaan voor de nieuwe tijd waarin we leven een mooie leidraad zijn waaraan je jouw kind kan begeleiden. Er wordt tevens geschreven over een geheim; een speciale opdracht. 

Mooie aanrader voor iedereen die hier meer van wil weten! Het is met veel liefde en passie geschreven.

Veel succes Barbara met dit mooie avontuur. 

Lieve groet, 
Linda (Pedagoog)

www.praktijk-sterrekind.com


 

Petra Bisschop ~Sensi Kids Coach

Hoi Barbara,

Dank voor je mail. Ik heb je boekje gelezen en ook laten lezen door een puber van 16. Ze vond het een fijn boekje waarin zij zich zeker herkende. Ik vind het een prettig boek om te lezen, alles wordt duidelijk uitgelegd en de boodschap is o zo mooi. Wees gewoon jezelf ja, dat mogen wij allemaal weer gaan doen!

Ik wil zeker meedoen aan bewustwording van dit alles. Ik ben Sensikids coach en begeleid sinds kort kinderen die hoog sensitief zijn en vast lopen daardoor. Het lijkt mij een leuk idee om elk kind wat hier komt dit boekje te geven. Dat is meteen een goede start voor ouder en kind!

Lieve groet, 

Petra Bisschop, Sensi-kids Coach

Sensikids Coaching Puur Kind, Petra Bisschop      

https://www.facebook.com/coachsensitivekinderen


 

Monique Scheffer, tienercoach

Hoi Barbara,

Wat fijn dat er nu een boek is dat aansluit bij de leeftijdsgroep van tieners die ik begeleid. 
Ik heb al wel het boek. Help ik voel zoveel. Ik vind dit meer aansluiten bij kinderen tot 10 jaar. Voor mij miste dit nog. 
De inhoud heeft een fijn mix tussen: Wat is hooggevoeligheid? Heldere voorbeelden van wat voor situaties zich voor kunnen. Hoe hooggevoelige kinderen deze kunnen ervaren? Ik weet zeker dat het ook voor veel erkenning zal zorgen als ze de voorbeelden lezen. Het is ook een aanrader voor ouders om dit boek te lezen zodat ze de belevingswereld van hun kind beter kunnen begrijpen. Daarnaast erg fijn om samen met hun kind de oefeningen te kunnen doen of hun kind eraan helpen te herinneren om bijvoorbeeld een oefening te doen.

Hartelijke groet,

Monique Scheffer
Tienercoach

www.beyourself-tienercoaching.nl
monique@beyourself-tienercoaching.nl


 

Recensie Hilde ~ Online Magazine ‘Moeders in Groningen’

“Hallo, ik ben Gwen!”

Een tijdje geleden kreeg Moeders in Groningen een mail van Barbara Veer. Zij schreef een boek voor hooggevoelige kinderen en alle andere kinderen die wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Als hooggevoelige moeder van een hooggevoelige zoon sprak dit mij meteen aan. Het is namelijk niet een boek over kinderen, maar juist vóór kinderen en dat is het grote verschil met de meeste literatuur over dit onderwerp. Ik heb het grotendeels samen met mijn zoon gelezen en we herkenden allebei heel veel.

Barbara’s doel

Het belangrijkste doel van Barbara is om kinderen te leren dat ze goed zijn zoals ze zijn. Hooggevoeligheid leidt helaas vaak tot onbegrip omdat andere kinderen en volwassenen niet snappen waarom je op een bepaalde manier ergens op reageert. Ook ik als volwassene loop daar nog steeds tegenaan. In ‘Hallo, ik ben Gwen!’ staan veel tips & tricks, weetjes en oefeningen die jouw kind kunnen helpen om dicht bij zichzelf te blijven.
Barbara verwoordt het heel mooi: “Mijn doel is om met dit boek een nieuw avontuur te beginnen, waarbij kinderen leren om dichtbij zichzelf te blijven en keuzes vanuit het hart kunnen gaan maken”.

Het boek

‘Hallo, ik ben Gwen!’ gaat over een hooggevoelig meisje van 11. Zij legt heel duidelijk uit wat het betekent om hooggevoelig te zijn, wat prikkels zijn en hoe je hiermee om kunt gaan. Naast de vervelende kanten van hooggevoeligheid laat ze ook zien wat juist de grote voordelen ervan zijn en hoe jouw kind deze kan gebruiken. Want zoals ze in het boek zegt: “Hooggevoelig zijn is geen uitzondering, maar juist een geschenk”.

Heel fijn is ook, dat elke situatie wordt toegelicht met één of meerdere voorbeelden. Vooral voor jongere kinderen schept dit duidelijkheid en wordt het herkenbaar gemaakt.

Mijn mening

Ik ben heel blij dat Barbara ervoor heeft gekozen om dit boek uit te brengen. Voor mensen die niet hooggevoelig zijn, is het vaak heel lastig te begrijpen hoe prikkels binnenkomen en verwerkt worden. Dit boek laat niet allen zien hoe dit in zijn werk gaat, maar ook hoe je er als hooggevoelig kind mee kan omgaan. Ik zou het dus niet alleen aanraden aan (de ouders van) kinderen die hooggevoelig zijn, maar ook zeker aan volwassenen. Het geeft je een kijkje in de belevingswereld van hooggevoeligheid en dat zorgt voor wederzijds begrip.

Hilde

Online Magazine 'Moeders in Groningen

Hallo, ik ben Gwen! | boekrecensie

 


 

Geertje Swart, Auteur en Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut

Lieve Barbara,

Dankjewel voor de snelle levering van het boek. Ik heb het in 1 keer uitgelezen.

Je hebt een fijne schrijfstijl die lekker doorleest en de alinea’s zijn mooi overzichtelijk.

Heel belangrijk voor kinderen die snel afgeleid zijn. Ook zo fijn dat je zoveel voorbeelden gebruikt.

De indeling en volgorde van de hoofdstukken zijn heel logisch en je wilt eigenlijk telkens maar doorlezen.

De opdrachten zijn simpel, goed uitgelegd en makkelijk om uit te voeren.

Dit is echt een boekje om aan te raden aan hooggevoelige kinderen (maar ook net zo goed voor de ouders zelf).

Fijn dat er steeds meer boeken komen die kinderen van deze nieuwe tijd ondersteunen.

Ik ga jouw boekje zeker aanraden aan de cliënten die in mijn praktijk komen.

Geertje Swart 

http://geertjeswart.nl/

 


 

Aalbertine Abcouwer – Sensi Therapeut

Ik ben vanaf 2006 bezig met het ondersteunen, coachen en behandelen van hoog-gevoelige kinderen en hun ouders/ opvoeders en andere relaties in de omgeving van deze kinderen. Ik doe dit als geregistreerd Sensitherapeut met een eigen praktijk HET KEERPUNT in Apeldoorn.

Het boek: hallo ik ben Gwen, heb ik sinds 1 dag in huis en gelezen en heb reeds de eerste stappen gezet binnen mijn sensipraktijk-activiteiten, om dit boek en onder de aandacht te brengen en om ermee te werken. 

Alle informatie in het boek is mij bekend, maar het is VOOR het kind geschreven ipv OVER het kind en dat geeft een heel duidelijk beeld voor het kind zelf wat er gebeurt en waarom zij zo gevoelig zijn en vereenvoudigd datgene waar hoog-sensitieve kinderen (en volwassenen,  want ook daar is het boek voor te gebruiken) tegenaan lopen thuis en in de maatschappij. 

Ik herken mezelf als hoog-gevoelige er ook in, nu maar in zoals ik was als kind. Een heel mooi en fijn boekje om verder in de wereld te mogen brengen. De groei van hoog-gevoelige kinderen neemt momenteel enorm toe en ook via dit boekje kan ik ondersteunen.  Dit doe ik vanuit mijn hart en ziel, omdat de speciale opdracht die hoog-gevoeligen hebben zo enorm belangrijk is voor de toekomst van de wereld om ons heen! 

Aalbertine Abcouwer, Sensi-therapeut

 


 

Gonny de Ruijter ~Balans voor Kinderen

Lieve Barbara,
Wat een prachtig boek! Je kan er met recht trots op zijn.
Je begrijpt al het boek spreekt mij erg aan en het is ook zo herkenbaar..
 
Goed leesbaar en geschikt voor alle leeftijden.  🙂
Graag besteed ik aandacht aan jouw boek via Facebook en ook op mijn site bij Boekenadvies.

Nogmaals ik vind jouw boek erg goed en erg geschikt om kinderen wegwijs te maken met hun sensitieve gevoelens! 

Met hartelijke groet,

Gonny de Ruijter

www.balansvoorkinderen.com
info@balansvoorkinderen.com
www.facebook.com/bachbloesembalans/

 


 

Gulcan S ~ Coach klantervaring

Hoi Barbara,

Mijn broertje is afgelopen week bij je langs geweest voor een kennismakingsgesprek. Het is heel bijzonder om te zien hoe blij hij was diezelfde avond. Hij voelde zich begrepen en is er nu zelfs trots op, dat hij hoog gevoelig is. Eerder zag hij het als een last.

Hij heeft zelfs dezelfde week tegen zijn juffrouw gezegd dat hij hoog gevoelig is en moest huilen, omdat hij dit nu durfde te vertellen. En wat bleek, ze heeft zelf ook een hoog gevoelig kind! Alles viel op zijn plaats.

Hij was verrast, dat hij na het gesprek het boek (hallo, ik ben Gwen) mee kreeg (had ik hem niet van te voren verteld). Je had er zelfs een persoonlijk berichtje in gezet. Het boek heeft hij ook al mee naar school genomen.

Het was een hele fijne ervaring voor hem, dank je wel. En we komen binnenkort terug voor een vervolg gesprek! Bedankt.

Gulcan S.

 


 

Welkom! Wij verzamelen gegevens om onze dienstverlening te kunnen aanbieden en verbeteren. Met je bezoek aan onze website stem je in met ons Privacy Beleid en Cookie gebruik